Styrketrening nr. 1

styrketrening

Endelig i gang med styrketrening igjen.  Det er alt for lenge siden sist.
Energi og motivasjon var på topp.  Det var tid for å komme seg på styrketrening igjen.  Vektrommet er et ganske skummelt sted.  Spesielt før man er begynt å reise dit.  Og første trening skulle utføres i et, for meg, helt nytt treningssenter.  For senteret i seg selv var ikke nytt.  Heller det motsatte.  Men utstyr til alle øvelsene på nybegynnerprogrammet var på plass.  Da var det bare å navigere mellom en masse folk på et litt vel fylt treningssenter.

Treningsprogrammet har jeg brukte tidligere med god progresjon, og er et heilkroppsprogram jeg fant på fitnessbloggen.no.  Et nettsted jeg absolutt kan anbefale.  Øvelsene vil dere finne i treningsdagboken min på denne siden.  Den oppdaterer jeg ukentlig.

Det er nå to dager siden treningen, og etter planen skulle det bli en ny økt i dag.  I går følte jeg meg så lite støl, og hadde så lite gangsperre at jeg nesten var litt skuffa.  I dag er derimot situasjonen en heilt annen.  Det meste verker, og jeg tror det er en dårlig ide å stresse disse musklene igjen i dag.  Så da må vi finne på noe annet i dag.  Endelig på tide å teste de nye løpeskoene skikkelig kanskje…

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: