Augustforsett

tadegsammen

Sommerferien er over og hverdagen har møtt opp.

Nå er det slutt på å bruke «gode» unnskyldninger som at der ferie, og man må jo slappe av eller at jeg skal bli flinkere etter ferien.
Nyttårsforsett er jeg ingen stor fan av.  Men nå tror jeg at det er på tide med Agustforsett, eller høstforsett.  Uansett, det er på tide å ta tak, igjen.  Å være flink i en periode er sjelden vanskelig.  Men det skal da så forferdelig lite til for å vippe meg av pinnen.
Jeg har, som du kan lese om flere plasser på bloggen, forsøkt meg på mer eller mindre vellykkede dietter.  De er vellykket så lenge du holder deg til dem, men det er sjelden lett å gjøre i lang tid.  Så da ender de opp med å være alt annet enn vellykket.

 

Jeg tror det eneste som faktisk fungerer er følgende: Ta deg sammen din tosk!

Regnestykket er enkelt.  Spist sunt og fornuftig, med flere kalorier ut enn inn.  Tren og beveg deg.  Og slutt og syt.
Så da skal vi prøve det da.
Fra NÅ!

I dag var jeg på vekta.  Det kan få en voksen mann til å grine.
Skal ikke utlevere for mye, men målsetningene er greit å dele.

  1. desember skal jeg være 19 kilo lettere enn i dag.
    Det vil si 1 kilo per uke ned i vekt.

GAME ON!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: