Lavkaloridiett

noka

Frokost og lunsj er igrunn de vanskeligste måltidene.

 Frokost fordi jeg er skyldig tid når jeg skal ut gjennom døra om morgenen.  Lunsjen er et problem to ganger.  Først om morningen, hvor jeg ikke har tid til å lage den.  Så når den skal spises er det ikke sikkert at det er tid, eller passer seg når jeg er sulten.  I tillegg til at det skal være kjapt og enkelt, skal det helst være relativt sunt og.  Da er utvalget på butikken bare sånn passe.

Så da har jeg vendt tilbake til en suksess-oppskrift fra tidligere: Noka Milkshaker.  I tillegg til de overnevnte utfordringene synes jeg også at smaken slett ikke er verst.  En Milkshake med sjokoladesmak, laget med ekstra lettmelk gir et kaloriinnhold på cirka 300 kalorier per shake.  Med ei frukt i backup havner jeg godt under 700 kalorier for frokost og lunsj.  Sammen med en fornuftig middag tilpasset resten av dagens aktivitetsnivå får jeg et bra energi-inntak.  Enkelt, kjapt, godt og med gode utsikter til å gå ned i vekt.  Det er musikk i mine ører.

Og som sunnmøring kan jeg nevne at hver shake, inkl. melk, havner på kroner 20,-  Det kan man leve med.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: