Lavkarbo – My drug of choice

Det er på tide å ta neste steg i min Nye Livsstil.   Til nå har omleggingen til en bedre og sunnere livsstil innholdt en økning i trening, mer fornuftige valg i matveien og ikke minst cirka en måned med nesten ingen sukker, og veldig lite fruktsukker.  Dietten som holdt sukkerinntaket på et minimum ga meget gode resultater som du kan lese mer om her på bloggen, i tidligere innlegg.  Sammen med å fortsette på de allerede riktige valgene, er det nå på tide å ta enda et steg.

Og da er det altså Lavkarbo som er valget.  Mye er lest og analysert.  Mange diskusjoner er tatt med meg selv og min bedre halvdel.   Lavkarbo er det kostholdet som krever mest arbeid, flest tilpasninger.  På papiret er det også den kuren som er vanskeligst å innføre i hverdagen.  Det er lite lavkarbo-produkter i butikkhyllene som bare er å spise, as is.

Men det viktigste er selvfølgelig om det fungerer.  Og alt tyder på at dette er veien å gå.  Man finner utallige eksempler på veldig gode resultater, og det er ikke flere som går opp igjen i vekt på Lavkarbo enn på noen andre kurer.

Følg bloggen for mer informasjon om Lavkarbo og hvordan det fungerer fremover.
Husk å spise for å leve, ikke leve for å spise…

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: