Hvorfor velger du ikke det beste for deg selv?

Jeg jobber hardt med meg selv for å endre min egen livsstil i en sunnere og mer naturlig retning. Som den nysgjerrige unge mannen jeg er, har jeg brukt en god del tid på å sette meg inn hvordan og hva jeg skal velge for å nå mine mål.

Da kommer jeg over mye interessant informasjon og en god dose med skremmende fakta. Og jeg lurer på hvorfor i all verden vi kan velge den maten vi gjør. Vi spiser og drikker ting som dyrebein og knokler, nervegift og råtnet tømmer for å nevne noe. Vi kjøper kjøtt fullt av fosfat og steroider, selv når det naturlige valget finnes noen få meter unna.

Mange av oss har stadig vekk vondt i magen, hodepine og plages med dårlig hud. Vi bruker penger på tabletter, dyre kremer eller kosttilskudd. Isteden ligger løsningen for de fleste i det vi allerede er nødt å gjøre flere ganger daglig. Løsningen finner du i maten du spiser. Endring i kosthold har så stor påvirkning at autistiske mennesker går fra problembarn til normale velfungerende mennesker. Mennesker med ADHD kan droppe alle medisiner. Og vi uten diagnoser kan gå fra couchpotatoes til aktive og spreke flinkiser med energi og  lyst til å gjøre alt du ønsker. Og det er ikke snakk om hemmelige og vanskelige dietter. Det er snakk om å velge rette råvarer og prioritere tiden til å lage mer fra bunnen av, fremfor å ligge på sofaen med hodepine og null energi.

Jeg ønsker å bli en slik irriterende flinkis. Jeg ønsker å ha energi og overskudd til alt jeg vil gjøre.
Det som fungerer for meg, og det som er smart å ligge unna, finner du her i passelige porsjoner. Akkurat som maten skal være…

Spis for å leve. Ikke lev for å spise.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: