Ta tilbake helga!

Når man legger om livsstilen eller gjør enkelte grep i den livsstilen man har, må man ofte forsake noe.  Det er jo en grunn til at man har sett seg nødt til å gjøre forandringer i måten man lever på, enten det skyldes overvekt, røyking, soverutiner eller andre ting.

For mitt vedkommende er det overvekt som er problemet, og alt som har gjort at jeg har fått de ekstra kiloene.  Og da må en god del ting endres.
Og da er det viktig å ta tilbake helga, slik helga skal være.  Spesiell, avslappende og en tid for å kose seg.
Grunnen til at jeg drasser rundt på flere kilo enn nødvendig og sunt er, skyldes nettopp at jeg har hatt helg hele uka.  Godteri, brus, potetgull og junkfood enten det var tirsdag eller lørdag.  Se dårlige komiserier til langt på natt, istedenfor å finne senga og få skikkelig søvn.  Og slikt blir det kilo av, mange kilo…

Så nå har jeg tatt tilbake helga!  Og det er veldig deilig å glede seg til helga, istedenfor at den var en helt vanlig dag der jobb var byttet ut med sport på tven.
Og klarer jeg å bytte ut de usunne tingene jeg tillater meg i helga med litt mindre usunne ting, er jeg kommet langt.

Kanskje du og skal ta tilbake helga?

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: