Hvem skal man tro på?

I arbeidet med Ny Livsstil har jeg forsøkt å sette meg inn i hva som er et sunt kosthold. Værsågod å bli gal!
Skal man sette sin lit til statens anbefalinger? Eller kanskje noen av slanke-kongene og dronningene der ute. Grete Roede, Kari Jaquesson eller kanskje Fedon Lindberg.  Hvorfor ikke prøve lavkarbo eller full ketose, eller eller eller…

It’s a jungle out there.

Og det var bare maten. Så skal man helst trene litt og.  Ikke noe mer opplagt svar der gitt.  Harde kondisøkter er best. Eller nei, det var lange rolige kondisøkter som fungerte best. Nei se der, det er jo vekt-trening som er tingen.  Og så burde du hvile 1 dag mellom hver liknende økt.  Eller kanskje de som mener man bør trene oftere, har rett?

Og ikke la meg begynne på den heftige diskusjonen om hva slags vann man skal drikke, som har herjet nettet de siste dagene.

For å sette meg inn i alt dette satte jeg meg ned i går kveld og begynte å gå gjennom alle fordeler og bakdeler med alle disse rådene.
Heldigvis laget jeg vafler og kakao. Da er det så mye hyggeligere å sitte timesvis i sofaen for å lese seg opp på hvordan jeg skal bli slank og sprek….

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: