Slanking i offentligheten

Sosiale medier er vel blitt en fast del av hverdagen for de aller fleste. Hva man bruker kontoene sine på Facebook, Twitter eller bloggene sine til er vel like forskjellig som mennesker er forskjellig.  Hvor privat og personlig man ønsker å være er jo da også veldig forskjellig.

En delt link på Twitter gjorde at jeg tok frem en gammel ide om å inkludere «alle» i mitt forsøk på et sunnere og bedre liv, og legge igjen en god del kilo på veien.  Å forandre livsstil er en langvarig prosess og krever ofte en ganske sterk selvdisiplin.  Og selvdisiplin skal jeg vel ikke skryte på meg for mye av, for da hadde vel ikke dette vært et problem.

Så hva kan jeg da gjøre for å lettere kunne fullføre en slik livsstilendring. Og da er det ideen om å dele sine erfaringer, fremganger og tilbakeslag med andre kommer frem.  Mine grunner for dette er flere. Oppmuntring fra andre på tøffe dager. Dele triumfer med andre. Og dele mine erfaringer, gode råd og selvfølgelig ting som ikke fungerer. Og med på kjøpet kjenner jeg forhåpentligvis et større ansvar for å få det til når jeg deler livet med andre. At det er et ekstra spark bak.

Kanskje vil noen ikke like å få mitt liv presentert på Twitter eller andre plasser. Noen vil vel ikke ha en manns slanking presentert i feeden hver dag.  Men jeg tror og håper at det er flere som følger min forandring og hjelper meg med det sparket bak. Og jeg håper at andre kan bli inspirert og får gode råd, enten de deler det med oss andre eller ikke.

Så håper jeg du tilhører den siste kategorien, at du følger meg på ferden.
Informasjon om fremgangen presenterer jeg på denne bloggen, og følg meg gjerne på twitter: @chralb

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: