Jeg har fått Get-boks

Tidligere i år bestemte Tafjord, som er min leverandør av fiber og tv, at de skulle gå fra Altibox til Get som TV-leverandør.

Spennende tenkte jeg når jeg leste om en helt ny boks basert på Google sitt TV-OS. Innholdet, kanal-pakkene, skulle være minst like bra og innebygd Chromecast er bare en fordel. Det kan vel ikke være annet enn topp vel?

Dommen er nok en helt annen, desverre. At oppsettet av TV-boksen var ganske knølete kan jeg leve med. Det er tross alt bare den første gangen.
Men jeg må si at dete meste er et eller flere hakk dårligere med den nye GET-boksen. Bytte av kanaler er tregere. Spoling er mindre intuitivt. Se et program som gikk tidligere samme dag er mer kronglete, for å nevne noe.

Fjernkontrollen
Som med Altibox-kontrollen har jeg «paret» kontrollen til TVen med den som fulgte T-boksa. En dings mindre. Men der Altibox sin hadde en knapp for TV og en for boks, har Get sin en knapp du må trykke for å velge mellom TV og boks. Flere trykk, og mulig å trykke feil.
Og så har jeg nå altså fått en hvit fin Netflix-knapp. Det sparer vel litt?
Neida, for Get har ikke noen avtale med Netflix. Ihvertfall ikke foreløpig. Så den knappen gjør ingenting.
Og i videreføringen av manglende avtale med Netflix, er det ikke mulig å caste fra Netflix på mobilen til den innebygde Chromecasten. Så da var det bare å koble opp igjen den jeg hadde fra før.

Programpakken
Alle de vanlige og mest brukte kanalene er på plass her og.
Men like bra, eller bedre, kanalutvalg rimer ikke helt når fotballpakken fra Viasat som jeg ikke betalte for hos Altibox når koster rundt 4.300,- per år.

Jeg oppsummerer kjapt med dårligere fjernkontroll, dårligere program-pakke og at det som skulle være smarte nye features rett og slett ikke fungerer. Det er raskere å finne en app på mobilen og caste, enn å finne samme appen på Get-boksa og bruke den. Når opplever jeg også bufring/dårlig signal en gang i blant og, som jeg ikke gjorde tidligere.

Men jeg har fått TV2 Sport 1 da.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: