En stille stund

Søndag morgen, og ute trommer regnet på vinduet.  Foran meg står varm kaffe og det ligger en bunke aviser og magasiner på bordet.  Ved siden av meg på sofaen ligger en liten tass.  5 måneder gammel.  Han sover.  I huset er det helt stille.

Jeg har sjekket epost, kommet meg litt ajour.  Neste ukes oppgaver og avtaler er plottet inn i familiens kalender, og hengt opp igjen på kjøkkenveggen. Ei vanlig uke venter, uten de store krumspringene.  Handlelista for neste uke nærmer seg ferdig.

Jobbkalenderen inneholder to møter. Jeg er allerede forberedt.  To-Do lista har fått noen ekstra punkt.  Det blir travelt å få krysset av alt før det er helg igjen.  Eposten er under kontroll, og det nærmer seg innboks zero.  Hvilke overraskelser venter denne uken?

Over bildene i vinduskarmen av de to små i huset, glir en båt sakte forbi på havet.  Smukken rører på seg og Theodor puster tungt noen ganger.  Snart blir det frokost, og så litt forefallende husarbeid.

En stille stund. Lykke.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: