Klar for nye utfordringer

Det nærmer seg slutten på min prosjektstilling i Ulstein kommune. I februar 2018 har jeg jobbet som IKT-ansvarlig for oppvekstsektoren i 3 år.

3 spennende år med mange prosjekter, både store og små. Feide er innført, nesten 1000 nye enheter er rullet ut, G Suite er valgt og satt i drift for å nevne noe av det som brukerne har lagt mest merke til.

I tillegg har jeg vært med på innføring av mer teknologi i skolen, med programmering som største del. Sammen med dyktige lærere, fremoverlente kollegaer og et mandat fra det politiske har det vært mye spennende jeg har fått være med på.

Men nå er det straks slutt. På tide å finne nye utfordringer. Vemodig og spennende på en gang.

Teknologi for å øke elevenes læring er et prosjekt som aldri er ferdig. Likevel var det noen av prosjektene som nærmet seg sin målstrek. Det er det vemodig å ikke følge heilt inn. For ikke å snakke om alle kjekke kollegaer, både på rådhuset og i alle skolene. Det er en fin gjeng.

Så blir det spennende å se hvilke utfordringer som venter om noen måneder. Så mye skole-IT blir det vel kanskje ikke. Og kanskje blir det noe helt nytt.

Tiden vil vise…

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: