Enklere matvalg

kjøtt

Mange opplever nok som oss at middag kan være noe herk.

Det å lage den er ikke alltid det verste, men å finne på hva man skal ha.  Dårlig tid, uforutsette ting eller kanskje man bare er skikkelig matlei.  Alle ting som kan gjøre valg av dagens middag mer som en utfordring.  Vi skal forsøke å angripe ukens middagsplanleging med fast type mat på faste dager.  Dette kan bli no i retning av:

Mandag: Egg i en eller annen form
Tirsdag: Svinekjøtt
Onsdag: Kylling
Torsdag: Pytt i panne
Fredag: Hjemmelaget Burger
Lørdag: Taco
Søndag: Tradisjonell søndagsmiddag

Spesielt er det ukedagene som er problemet.  Man ønsker å spise sunt, samtidig som man skal ha tid til å lage maten og.  Middagsplanleggingen tar vi på søndager etter frokost, og så finner vi måltider ut fra denne malen.  Trenger ikke spise den samme retten hver gang, men ha samme hovedingrediens.  Og er det faste dager med trening er det jo ofte smart og tenke på det når man velger middag den eller de dagene.

Vi skal prøve et system i denne retning, så bir det spennende å se om middagene blir både sunnere og en mindre hodepine fremover.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: