Valentines Day

Elsk eller hat? Valentines Day er vel en av de mest omdiskuterte dagene som blir feiret her i landet.

I utgangspunktet en dag for å hylle kjærligheten, gi hverandre en romantisk oppmerksomhet. Det må vel sies å være en amerikansk merkedag som nordmenn, godt hjulpet av handelsstanden, har adoptert.
Alle mulige slags eksperter uttaler seg om viktigheten/uviktigheten av denne dagen. Sist var det en forbrukerøkonom som uttalte seg om hvor tåpelig det var å bruke penger på Valentines Day.  Jeg imponeres over hvor mange som skal ha en mening om en dag de fint kan hoppe elegant over, og la oss som er «så teit» å bruke penger på våre kjære, få gjøre det. Det er jo tross alt våre egne penger.

Jeg synes for min del at det er ganske hyggelig å glede min fantastiske samboer, og når jeg i dag fikk et kult armbånd må jeg bare si at jeg liker å feire Valentines Day.

Posted in Ukategorisert and tagged , , , .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.