Livsstilsendring, ikke slanking

Slanking er vel ofte et negativt ladet ord, mens livsstilsendring er det stikk motsatte.  I forhold til egne tanker rundt det man ønsker å oppnå vil det være smart å velge det positive ordet.  I tillegg legges det nok forskjellige begreper inn i de to ordene.

Å slanke seg betyr vel for de fleste å gå ned i vekt. Og det er noe mange gjør mange ganger i løpet av livet. Og begrepet jojo-slanking har jo oppstått av en grunn. Mennesker som slanker seg tenker kun på hvordan gå ned x antall kilo i vekt, og ikke så mye på hvordan man gjør det, og hva man skal gjøre når man kommer til ønsket vekt.  Slanking gjøres vel også veldig ofte med bruk av kurer som man ikke kan leve resten av livet på.

Livsstilsendring derimot klinger bedre. Med en gang tenker man på varige endringer. Man tenker på en omlegging av livet som skal være der for alltid.  Livsstilendring er forandringer man gjør for å leve et sunnere og bedre liv.  At man kommer ned i vekt er da et resultat av livsstilsendringen.  Og når man legger om livet sitt permanent er det naturlig nok enklere å opprettholde den nye vekten. Etter man har nådd ønsket vekt fortsetter man bare det nye livet sitt, istedenfor å avslutte en slankekur.

Hvordan man velger å angripe sin egen overvekt på er avgjørende for det langsiktige resultatet. Livsstilsendringen vil alltid være den beste og mest varige løsningen. Tenk over disse tingene når du starter jobben med å gå ned i vekt.

Mitt valg er livsstilsendring.

You may also like...

1 Response

  1. Kristin sier:

    Hei! Dette innlegget her er jeg veldig enig i. Det handler først og fremst om livstilsendring! Det er hardt og tungt, men virkelig verdt det! Stå på!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggere liker dette: